Service

Levensduurverlenging

Een uitgebreid communicatiesysteem wilt u graag lang in bedrijf hebben. Natuurlijk om uw investering maximaal te laten renderen, maar ook omdat u niet steeds weer nieuwe systemen wilt (laten) implementeren en tevens uw medewerkers niet steeds opnieuw met iets ander wilt leren omgaan.

Een lange "optimale inzetbaarheid" met weinig storingen. Als er toch onverhoopt een storing is, dan wilt u natuurlijk een snel herstel. Wij vertellen u graag hoe wij de levensduur van door ons geleverde systemen een heel stuk voor u kunnen verlengen.


24 uur service

Innocom verleent service ter plaatse en op afstand. Kunt u niet zónder een applicatie, dan is een servicecontract de beste oplossing. Via onze speciale apparatuur kunnen we verbinding maken met uw apparatuur. Onze helpdeskmedewerkers verhelpen daardoor eenvoudig storingen op afstand. Onze monteurs, verspreid over het hele land, hebben de complete uitrusting bij zich om storingen van contractklanten te verhelpen. We zijn dus snel en we lossen problemen ook snel op.


Snelle, deskundige reparaties

Uw defecte apparaten zijn bij ons in goede handen. Innocom repareert meer dan 20.000 producten per jaar. Dat gebeurt altijd snel en nauwkeurig. Uw pakketjes behandelen wij zeer zorgvuldig. Reparaties vinden plaats in onze speciaal elektrostatisch veilig gemaakte werkplaats. Wij werken met zeer geavanceerde apparatuur en met deskundige technici met ruime ervaring. Defecte apparatuur repareren wij binnen 2 tot 4 werkdagen. Verder profiteert u bij ons van vaste reparatieprijzen en 3 maanden garantie op reparaties, dus geen vervelende verrassingen.