Bedrijfsprofiel | Werken bij Innocom

Bedrijfsprofiel

Maak kennis met Innocom!

Innocom is er zeker van dat communicatie beter kan. Sneller, duidelijker en gemakkelijker. Vooral minder alledaagse communicatie is voor ons een uitdaging. Wij leggen de lat hoog. Onze medewerkers hebben veel kennis van specifieke producten en bedenken graag een systeem dat helemaal is afgestemd op uw situatie. Natuurlijk leveren we uitstekende service en deskundig onderhoud, ook na de aankoop van apparatuur.

Heeft u vragen op het gebied van communicatiemiddelen? Dan willen we graag met u kennismaken. Want bijzondere communicatieproblemen zijn voor Innocom heel normaal.


Duurzaam ondernemen

Wij zien het als onze plicht voortdurend verbeteringen op het gebied van kosten, milieu, kwaliteit en techniek na te streven en te implementeren. Daar waar het verantwoord is hergebruiken wij producten of onderdelen. Zo geven we veel van de bij ons ingeruilde producten een tweede leven. Beter voor het milieu en voordeliger voor u. Wij kunnen daarom vaak een alternatief bieden voor een nieuw apparaat. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de gebruikte apparaten bijna niet van nieuwe te onderscheiden zijn.


Onze klantenkring

De behoefte aan producten en diensten die de veiligheid vergroten en de efficiency verhogen, komt terug in alle sectoren van de markt. Grote organisaties in de dienstverlening, overheden, productiebedrijven en zorginstellingen behoren dan ook tot onze klantenkring. Organisaties met enkele tientallen medewerkers of vele duizenden. Wij werken door de hele Benelux. Wij hebben al bij meer dan 1000 verschillende organisaties de communicatie en/of veiligheid verder kunnen verbeteren. Wenst u een referentie, dan brengen we u graag in contact met enkele van onze klanten die met vergelijkbare omstandigheden te maken hebben.